THE DEFINITIVE GUIDE TO خواص عسل

The Definitive Guide to خواص عسل

The Definitive Guide to خواص عسل

Blog Article

این آنتی اکسیدان ها به عنوان مواد ضد پیری و محافظ از بیماری های مزمن معروف هستند.

این ترکیبات به تقویت انرژی بدن و جلوگیری از افت ناگهانی آن کمک می کنند.

همچنین کربوهیدارت‌های موجود در عسل، بهترین منبع ذخیره‌ی گلیکوژن در ماهیچه‌هاست.

از طرفی، فرآیند تولید عسل توسط زنبورها و تأثیر زیست محیطی در کیفیت و خصوصیات آن، آن را به یک محصول منحصر به فرد تبدیل کرده است. در این راهنمای جامع، به بررسی اهمیت، خواص و تاریخچه مصرف عسل به عنوان یک ماده طبیعی و مفید می پردازیم.

از آنجایی که قرار است در این مطلب در مورد خواص عسل طبیعی صحبت کنیم پس بهتر است ابتدا بدانیم به چه عسلی، عسل طبیعی گفته می‌شود و عسل باید چه فاکتورها و استانداردهایی داشته باشد تا به آن طبیعی بگویند.

از اولین استفاده‌های عسل برای درمان و سلامت انسان‌، می‌توان به درمان زخم‌ها توسط سومری‌ها در حدود ۲۰۰۰ سال قبل از میلاد مسیح اشاره کرد.

ویکی‌پدیا® علامتی تجاری متعلق به سازمان غیرانتفاعی بنیاد ویکی‌مدیا است.

می‌دانیم که کبد به همراه پانکراس در کنترل قند خون بدن نقش دارند. ذخیره ناکافی گلیکوژن در کبد باعث ترشح هورمون کورتیزول یا همان هورمون استرس می‌شود که این امر در طولانی مدت می‌تواند باعث اختلال در متابولیسم گلوکز، مقاومت به انسولین و کبد click here چرب شود.

در توضیح این مورد باید گفت که مصرف عسل باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و از بروز بیماری‌های اینچنینی جلوگیری می‌کند.

آن‌ها ایمان داشتند که عسل یکی از اجزای مهم این خوراک بهشتی است.[نیازمند منبع]

عسل به علت ساختار صمغی مانند خود و همچنین قابلیت شستشوی آسانی که دارد، در بهبود انواع سوختگی و اگزما بسیار مناسب است.

[۳۴] شواهدی مبنی بر استفاده از عسل در سایر درمان‌های زخم از کیفیت پایینی برخوردار است و نمی‌توان نتیجه‌گیری محکم و مطمئنی در این رابطه گرفت.[۳۵][۳۶] شواهدی از استفاده از محصولات مبتنی بر عسل برای درمان زخم‌های استاز وریدی یا ناخن فرورفته پا وجود ندارد.[۳۷][۳۸] چندین محصول عسل برای استفاده درمانی توسط سازمان غذا و داروی آمریکا برای درمان زخم‌ها و سوختگی‌های جزئی تأیید شده‌اند.[۳۹]

روزانه چه مقدار آب بنوشیم تا سالم باشیم؟ (نکات علمی درباره مصرف روزانه آب)

همچنین استفاده بیش از حد عسل می‌تواند باعث بالا رفتن سطح قند خون در افراد شود و باعث بروز مشکلاتی به ویژه برای افراد دیابتی شود.

Report this page